Een vakantie voor jong en oud, hier is voor ieder wat wils. Slaap en dineer in een maritiem decor, laat u verwennen door een goede service en geniet van de perfecte locatie aan het strand in Amoudara. Hier beleeft u heerlijk vakantieplezier en doet u onvergetelijke indrukken op.

Ligging
Op een rustige locatie, aan de rand van Amoudara en direct aan het uitgestrekte zandstrand. Het centrum van Amoudara met winkels en entertainment ligt op ca. 300 meter. Regelmatige busdienst naar Heraklion met veel restaurants, bars en diverse winkels (ca. 7 km). Bushalte direct voor het hotel.

Faciliteiten
Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en verschillende woongebouwen met 2 verdiepingen. In de buitenruimte 2 zwembaden, 1 zwembad met glijbanen, zonneterras, ligbedden en parasols bij het zwembad en strand, strandtaverne, snackbar aan het zwembad. In het hoofdgebouw lobby met receptie, wifi, lounge met tv, restaurant en 4 bars, minimarkt. Griekse categorie: 4 sterren, 259 kamers.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later