Ligging
Ca. 300 m afstand van het lange, geleidelijk in zee aflopende zandstrand en op loopafstand van Tigaki. Regelmatig busverbinding naar Kos-stad.

Faciliteiten
Hoofdgebouw/bijgebouwen met 2 zoetwaterzwembaden, zonneterrassen, ligbedden en parasols (incl.) en pool-/snackbar. In het gedeelte waar de bijgebouwen liggen nog een zwembad/poolbar (hoogseizoen open). Lobby, receptie, huurkluisje, internet en WiFi (bet.) en restaurant. Griekse cat.: 3 sterren, 196 eenheden.

Verblijf
Kamers in de bijgebouwen (2-3 pers.) met airco., sat.-tv, koelkast. (tegen bet.), telefoon, föhn, badkamer, wc en balkon of terras. Exclusief bij alltours: in de winter van 14/15 gerenoveerde, moderne kamers (2-3 pers., 4 sterren), met airco, sat.-tv, koelkast, telefoon, föhn, badkamer, wc en balkon of terras. Comfortabele familiekamers (3-5 pers, ca. 35m2) met airco en aparte slaapkamer.

Verzorging
all inclusive: ontbijt-, lunch- en dinerbuffet met warme en koude gerechten. Snacks, koffie, thee, cake en ijsjes voor de kinderen. Lokale (niet) alcoholische drankjes van 10.00-23.00 uur.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later