Behoefte om even op adem te komen? U kunt heerlijk ontspannen in de mooie, ruime tuin. Relax bij de ruime zwembaden in een ongedwongen sfeer of geniet van de zon op het mooiste strand van het eiland, dat uitnodigt tot lange wandelingen.

Ligging
Direct aan het lange, vlakke en zanderige strand van Mastichari, een van de mooiste van het eiland. Naar de bekende Tam Tam-strandbar is het ca. 800 m, naar Mastichari ca. 4 km. Bushalte aan de hoofdweg.

Faciliteiten
Ruim vakantiecomplex met hoofdgebouw en meerdere woongebouwen. Uitgebreide tuin, 2 zwembaden (waarvan 1 zwembad direct aan het strand), zonneterrassen, ligweide, ligbedden en parasols (bij het zwembad en op het strand inbegrepen, handdoeken tegen betaling). Zwembadbar met terras. Lobby, receptie, wifi, lounge met tv-hoek, bar, restaurant en taverne met mooi terras. Amfitheater, souvenirwinkel en kleine supermarkt. Griekse categorie: 4 sterren, 263 eenheden.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later