Plaats
Egypte, Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh

Ligging
Het hotel strekt zich uit over een plateau tegen de helling tot aan het strand. Een zwemsteiger leidt naar het diepe water. Naar het centrum is het ca. 8 km (shuttleservice).

Faciliteiten
Verzorgd hotelcomplex met 3 zwembaden en 4 poolbars en een aquapark met 8 glijbanen voor kinderen, ligbedden, parasols en badhanddoeken bij het zwembad/strand. Receptie, WiFi in de openbare ruimten, winkels, hoofdrestaurant, Italiaans restaurant, 2 à la carte restaurants (beiden 1x per verblijf, reservering vereist). Egyptische categorie: 5 sterren, 438 kamers.

Verzorging
all inclusive: ontbijtbuffet, lunch en diner als koud/warm buffet, incl. drankjes Tijdens de maaltijden is gepaste kleding gewenst Drankjes bij de maaltijden Snacks en ijs van 12.00-17.00 uur Koffie, thee, koekjes en/of cake van 15.00-17.00 uur Middernachtsnack van 23.00-01.00 uur Lokale (niet) alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur Alcoholvrije drankjes 24 uur per dag aan de lobbybar

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later