Royal Holiday Beach Resort & Casino

Sharm el Sheikh | Egyptische Rode Zeekust | Egypte


In dit Arabische dorp worden kinderen flink verwend. Voor alle leeftijden is er wat te doen in het hotel. De kleintjes worden verzorgd bij de oppasservice, terwijl de grotere kinderen zich vermaken in de kidsclub of met een van de sportactiviteiten. En als de kinderen onder de pannen zijn, valt er voor hun ouders ook genoeg te beleven. Sommige volwassenen blijven altijd een beetje kind en ook al ben je te oud voor de kidsclub, voor sommige van de georganiseerde activiteiten ben je nooit te oud.

Voor de kinderen
babybedje

Voor de kinderen - Tegen betaling
oppasservice beschikbaar

Verzorging
All Inclusive

Goed om te weten
Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., honden niet toegestaan, de à la carte restaurants en de drankjes in de lobbybar zijn tegen betaling, tijdens het diner geldt een dresscode; mannen graag in lange broek en voorheen was dit Sonesta Beach, per 01-03-2018 is het hotel overgenomen door Royal Holiday Hotels & Resorts en is de naam gewijzigd, er verandert niets aan de faciliteiten en service

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later