Ligging: Bel Air Hotel In Hurghada
Bel Air Hotel ligt aan het privé strand, dat deels te bereiken is via zusterhotel Arabia. Het oude centrum van Hurghada ligt op ca. 2 kilometer. Bij het hotel vind je taxi’s en lokale busjes die je naar het centrum of een andere bestemming kunnen brengen.

Faciliteiten: Bel Air Hotel
Bel Air Hotel beschikt over 215 kamers, verdeeld over 3 verdiepingen. Bij binnenkomst vind je er een 24-uursreceptie en een lobby met zitjes. Voor heerlijke maaltijden kun je kiezen uit diverse restaurants, waaronder diverse à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Een verfrissend drankje haal je gemakkelijk in één van de bars. In de tuin vind je een groot zwembad, verwarmd in de winter. Op het zonneterras staan ligbedden en parasols voor je klaar. Ook kun je gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice die het hotel biedt. Op het strand staan gratis ligbedden en parasols klaar voor gebruik. Tevens biedt Bel Air Hotel tegen betaling een wasservice, diverse winkeltjes en een doktersservice. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi in de lobby.

Faciliteiten

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later