Dit is hoe het zou moeten zijn! In royaal en luxueus ingerichte appartementen beleeft u de mooiste tijd van het jaar. In de directe omgeving liggen het Makadi-centrum Souk Makadi en de golfbaan, die uitnodigt om een partijtje te spelen.

Ligging
Het zandstrand met strandbar aan Makadi Bay bij het zusterhotel Jaz Makadi Saraya Resorts ligt op ca. 700 m (shuttleservice). Direct aan de golfbaan, op ca. 5 minuten lopen van het Makadi-centrum.

Faciliteiten
Met veel flair ontworpen vakantieresort in een tuin met hoofdgebouw en 1- tot 2-verdiepingen tellende woongebouwen. Op het terrein zijn 2 zwembaden, zonneterrassen. Ligbedden, parasols, handdoeken bij het zwembad. Ligbedden, parasols op het strand. Zwembad-/snackbar. Lobby, receptie, wifi-toegang bij de receptie en in de openbare ruimtes (150 MB per kamer/verblijf). Restaurant, elegante bar met terras en uitzicht op de golfbaan. Egyptische categorie: 4+ sterren, 102 eenheden, 2-3 verdiepingen.

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later