Dit hotel is ingebed in een park en belooft u de beste vakantiekwaliteit. Ontspan aan het zwembad of op het strand en geniet van een gevarieerd programma.

Ligging
Dit hotel ligt direct aan een typisch Caribische strand.

Faciliteiten
Resort met groot zwembadlandschap, waterkanalen, swim-up bar, activiteiten- en ontspanningsruimtes. Lobby met receptie, WiFi, 14 bars, 1 buffetrestaurant, 5 à-la-carte restaurants, casino, disco, openluchttheater. Landscategorie: 5 sterren, 658 kamers.

Verblijfstype
• Junior suites (ca. 50 m²), airconditioning, minibar, koffiezetapparaat, tv, telefoon, WiFi, kluis. Badkamer met douche en jacuzzi, föhn. Balkon of terras. Optioneel met zeezicht/aan de zeezijde te boeken. Max. 4 volw. • junior suites zonder zeezicht, ook voor alleengebruik te boeken • Majestueuze junior suites (ca. 50 m²), airconditioning, minibar, koffiezetapparaat, tv, telefoon, WiFi, kluis. Badkamer met douche en föhn. Jacuzzi op het terras en de tuin. Toegang tot het zwembad. Max. 2 volw. • Andere exclusieve voorzieningen bij het boeken van Colonial Club (vanaf 18 jaar).

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later