Lions Dive & Beach Resort

Willemstad | Curaçao | Curaçao

 

Bon Bini bij Lions Dive

Lions Dive & Beach Resort Curaçao is een gezellig en sportief hotel op het zalige Curaçao. Het resort ligt direct aan een lang zandstrand en is ruim opgezet waardoor het nooit druk is/aanvoelt.

Sportieve gasten kunnen een aantal keren per week in de ochtenduren, met eigenaren Will en Katja Vogels, zwemmen in zee of lopen in de zoutpannen. Een sportief en fris begin van de dag...

Hier kom je volledig tot rust op het schaduwrijk privé strand en verken je de adembenemende onderwaterwereld van het huisrif dat vlak voor het strand ligt. Sportievelingen komen aan hun trekken in het enige 50 meter sportbad van het eiland, bij Body Beach Wellness Club, duikschool Ocean Encounters of met allerlei sportieve mogelijkheden in de nabije omgeving van het resort.

Ook voor de inwendige mens wordt hier uitstekend gezorgd in een van de vier bars en restaurants. Van standaard hotelkamers tot luxe 2-slaapkamer appartementen en van suites met zeezicht tot het penthouse voor de echte romantici..

 

Selecteer uw voorkeuren

Reizigers

Vervoer

Vliegen vanaf

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Geen voorkeur

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later