#My-world

Mijn naam is Mohsin Amdaouech. Ik ben 27 en ben een levensgenieter pur sang! Een week na mijn afstuderen begon ik met mijn wereldreis. Ik liet alles en iedereen achter om mijn dromen te verwezenlijken, want dat “willen” we toch allemaal? Reizen en de wereld ontdekken! Ik vertrok met een enkeltje richting Rio de Janeiro en liet het avontuur volledig op mij af komen. Ik was nog ongebonden aan alle levensverplichtingen en jong genoeg om gevormd te worden door de inzichten die de wereld te bieden heeft.

Het begon met Mohsin op wereldreis

Onder de naam “Mohsin op wereldreis” deelde ik mijn verhalen, belevenissen, tips en avonturen tijdens mijn wereldreis op een persoonlijke en openhartige manier via social media. Mijn drijfveer is altijd geweest mensen te stimuleren, motiveren en te inspireren om de stap te zetten de wereld te zien. Om te durven dromen en ondernemend te zijn. Mijn manier van storytelling wordt door tienduizenden mensen als aanstekelijk ervaren. Hierdoor is er een hoge mate van engagement te zien op mijn pagina. Mijn social mediakanalen (Facebook, Instagram, Snapchat) zijn op het moment van schrijven exponentieel en geheel organisch gegroeid tot meer dan 80.000 volgers! Mijn pagina “Mohsin op wereldreis” is tevens door National Geographic in 2015 genoemd als “de populairste reisblogger van Nederland” en zo ben ik nog meerdere malen in het nieuws gekomen bij o.a. het AD, NRC, Metronieuws en nog veel meer.

NATIONAL GEOGRAPHIC
Ontmoet Mohsin plotsklaps de populairste reisblogger van Nederland, National Geographic Traveler.
http://www.natgeotraveler.nl/artikel/ontmoet-mohsin-plotsklaps-de-populairste-reisblogger-van-nederland

AD.NL
Mohsin 25 inspireert Marokkaanse jeugd tot verre reizen.
http://www.ad.nl/ad/nl/34072/Groene-Hart/article/detail/4138544/2015/09/09/Mohsin-25-inspireert-Marokkaanse-jeugd-tot-verre-reizen.dhtml

NRC.NEXT
Voor twee likes zou ik dit niet doen, NRC.NEXT.
http://www.nrc.nl/next/van/2015/juli/04/voor-twee-likes-zou-ik-dit-niet-doen-1512050

METRONIEUWS
365 dagen per jaar reizen: Hoe leuk is dat nou echt?
https://www.metronieuws.nl/lifestyle/travel/2017/05/een-baan-als-reisblogger-hoe-leuk-is-dat-nou-echt

Van ‘Mohsin op wereldreis’ naar nietnadenkengewoondoen.nl?

Mijn levensmotto, sinds zolang ik me kan herinneren, is "niet nadenken, gewoon doen”. Ik ben ervan overtuigd dat reizen mensen dichter bij elkaar brengt. Je moet de wereld zien, voelen, horen en ruiken. De wereld is prachtig! Mensen zijn zó vriendelijk dat het woordenboek er geen omschrijving aan kan geven. Verschillende keukens uit diverse landen laten je smaakpapillen intens genieten. Hoeveel mensen ken je die zeggen 'reizen is niks’, ‘Reizen is niet leuk’? Precies: NIEMAND! Dus ik zeg: "niet nadenken, gewoon doen”! Mijn passie voor reizen wil ik met mensen delen. De ervaringen die ik heb opgedaan wil ik gebruiken om mensen verder te helpen met het verwezenlijken van een onvergetelijke reis. Daaruit is “nietnadenkengewoondoen.nl” ontstaan

Wat wil ik?

Ik wil mensen echt kennis te laten maken met onze wereld. Deze mensen met een passie voor reizen wil ikverder op weg helpen de wereld te ontdekken, met elkaar te verbinden en eindeloos herinneringen, belevenissen en ervaringen te creëren. Dit doe ik door mijn persoonlijke reisverhalen met een overdosis enthousiasme en passie over te brengen, zodat mensen storytellers worden van eigen gecreëerde momenten en ervaringen.

Hoe zie ik het?

Wat is er nou mooier om mensen te motiveren te doen waar ze van dromen en los te komen van hun dagelijkse leven. Reizen is naar mijn mening de inspiratiebron om te durven doen waar je van droomt. Reizen inspireert en verrijkt ieders leven. Het geeft je stof tot nadenken, bied je nieuwe perspectieven en “most of all” brengt mensen dichter bij elkaar.

concept

Ik bied op “nietnadenkengewoondoen.nl” bestemmingen aan waar ik zelf voet aan de grond heb gezet en bijzondere avonturen heb beleefd. Na 44 landen te hebben bezocht, ben ik natuurlijk nog lang niet klaar met het verzamelen en creëren van nieuwe herinneringen. Daarom bied ik op nietnadenkengewoondoen.nl ook mijn bucketlist bestemmingen aan waar ik dolgraag nog naar toe wil. Op “nietnadenkengewoondoen.nl” krijg je dus mij als je persoonlijke online reisbuddy, inclusief tips & tricks, checklists en must-do's!

Mohsin op wereldreis in de media:

De reizen die ik maak en de populariteit die ik heb weten te creëren door originele content te maken is door de landelijke media niet onopgemerkt gebleven. Ik ben door National Geographic in 2015 genoemd als “de populairste reisblogger van Nederland” en ik heb een tro§tse plek in “De Kleurrijke Top 100” van Nederland. Daarnaast zijn mijn verhalen meerdere malen opgepakt door het AD, NRC.NEXT, Vakantiebeurs, Travelnext.nl, Marketingfacts.nl, maar ook op radio en live op televisie.

Onafhankelijk

Nietnadenkengewoondoen.nl is in samenwerking met Lavida Travel een onafhankelijk reisbureau en biedt vele grote Nederlandse en Duitse touroperators aan; waaronder Holland International, Neckermann reizen, Tui, Isropa, Floow, Club Med, Solfly en Sunair. Door een gebruikersvriendelijke zoek-en-boeksysteem kan je eenvoudig alle prijzen van de verschillende touroperators vergelijken. Op deze wijze tracht ik een zo onafhankelijk en objectief mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden. 

Betrouwbaarheid en lidmaatschappen

Reizen die je boekt via Nietnadenkengewoondoen.nl worden afgehandeld, geboekt en verwerkt door Lavida Travel. Lavida Travel is lid van zowel de SGR als de ANVR. De door jou geboekte reizen via nietnadenkengewoondoen.nl vallen hiermee dus onder de SGR-garanties en ANVR-voorwaarden. Je bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.  

De SGR (ofwel Stichting Garantie Reisgelden) staat in voor je vooruitbetaalde reisgelden, indien de betrokken reisagent wegens financieel onvermogen niet presteert. Lavida Travel waar nietnadenkengewoondoen onder valt is lid van de SGR om zo zekerheid te bieden in een financieel ongunstige situatie. Dit houdt dus in dat de SGR het gehele assortiment van Lavida Travel met uitzondering van lijndiensttickets en separate huurovereenkomsten financieel dekt op het moment dat er sprake is van financieel onvermogen. Voor meer informatie kijkt u op www.sgr.nl.

De ANVR (ofwel het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) is een belangrijke brancheorganisatie in de reiswereld. De ANVR staat voor kwaliteit, en elk lid dient zich dan ook te houden aan de kwaliteitswaarborgen van de ANVR. Zo zijn ANVR-Reisagenten verplicht hun personeel adequaat op te leiden. Deskundig en goed advies kan daarom worden gegarandeerd. Verder ziet de ANVR ook toe op eerlijke reisvoorwaarden en veilig en verantwoord betalen en reizen. Voor meer informatie kijkt u op www.anvr.nl.