Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau
TrustPilot 9.0!

Reas Reizen is al 3x verkozen
tot beste reisbureau van Nederland

Verre Reizen

Het staat op de bucketlist van velen: een verre reis. Een azuurblauwe, kraakheldere zee, een hagelwit zandstrand en zo veel mogelijk zonuren. Dat is een echte droomvakantie! 
Lig languit op het bekende Eagle Beach in Aruba, ontdek de prachtige onderwaterwereld tijdens een duikles op Zanzibar en spot de Big Five in Kenia! Verken de Oosterse cultuur in Thailand en geniet samen van een heerlijke cocktail tijdens een honeymoon op de Malediven! Gebruik de filters om jouw #nietnadenkengewoondoen reis te verwezenlijken

Je kunt zelf enkele gegevens wijzigen nadat je bent ingelogd. Je kunt rechts bovenaan op de website inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Onder ''Mijn gegevens'' kun je je gegevens wijzigen. Hier kunt je woonadres, telefoonnummer en/of e-mailadres aanpassen. Verandert je e-mailadres en heb je een boeking bij ons staan, laat ons dit dan ook even per e-mail of chat weten.

Je namen en geboortedatum kun je niet zelf wijzigen. Dit kan namelijk invloed hebben op bestaande boekingen en brengt mogelijk kosten met zich mee. Neem hiervoor altijd contact met ons op.