#Groepsreis Bon Bini Curacao

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €1849
  Aanbetaling: 1.849,00

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, Ik wil mee  naar Curacao! Na 236 dagen organiseren wij eindelijk weer een #NNGD groepsreis experience. Het Nederlandse reisadvies voor Curaçao is weer code geel dus er staat niets in de weg om Curaçao te bezoeken. Geniet mee van een stukje Nederlands Caribbean. Of je nu een bezoek brengt aan het iconische Willemstad, het levendige Mambo Beach of avontuurlijk Westpunt. Curaçao heeft meer dan 35 stranden, allemaal met een eigen karakter. Het ene nog mooier dan het andere. Dit is het eiland van beeldschone verborgen stranden, helderblauw water en een heerlijk tropisch klimaat. Het mooie van dit alles, we gaan dit allemaal samen met gezellige, enthousiaste en reislustige gewoondoeners ervaren.

  We verblijven in een spiksplinternieuwe 5-sterren Beach Resort op het tropische Curaçao!  Voor de deur ligt een heerlijke privéstrand met uitstekende duikmogelijkheden. Vanuit het  resort lopen we gemakkelijk naar het centrum van Willemstad. Je kijkt je ogen uit in dit Ultra All Inclusive  resort! Wij hebben er echt van genoten. Wat dacht je van een Food Street met Nederlandse snacks, pizza’s, wafels en ijs, luxe kamers, ruime suites en 3 zwembaden? Helemaal gaaf is natuurlijk het aquapark met spectaculaire glijbanen.  Zie je ons al roepen “soms moet je in het leven #nietnadenkengewoondoen!?” Door dit Ultra-inclusive concept heb je dus geen extra hoge kosten voor lunch en diners op het eiland, want het hotel heeft echt 24/7 gratis eten, hapjes, gebakjes en drankjes. Ps: de Ice coffee is ongelofelijk lekker.

  We gaan samen op een unieke manier van Curacao genieten, want we hebben namelijk een mini auto groepsreis op Curacao. Per vier personen hebben wij voor 5 dagen een auto gehuurd zodat we jullie de leukste spots kunnen laten zien! Want vrijheid staat zoals altijd bij ons centraal! Hoe vet is dat?!

  Ben jij corona moe en wil jij eindelijk genieten van je welverdiende vakantie samen met andere #gewoondoeners Dan is deze reis voor jou!

  See you at the airport

   

  #nietnadenkengewoondoen

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • 10 daagse reis
  • 8 nachten in een gloednieuwe 5 sterren Ultra All-inclusive resort
  • Rechtstreekse KLM vlucht
  • 23 kg ruimbagage en 12 kg handbagage
  • Huurauto (4 #gewoondoeners per auto) voor 5 dagen
  • PCR-test (t.w.v 125 euro)
  • Airport transfer
  • #fromstrangerstofriends
  • #nietnadenkengewoondoen experience!
  • Je eigen #NNGD merchandise
  #Wat zit er NIET bij deze reis inbegrepen?
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Coming soon!
 • Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #Alle ingrediënten waren aanwezig!
  Zakaria
  Istanbul Dubai
  Een fantastische vakantie en een geweldige ervaring! Fantastische mensen ontmoet en fantastische locaties bezocht! Al een tijdje volg ik Mohsin via Social Media. Ik zag welke fantastische reizen hij meemaakte en ook hoorde ik alleen maar goede verhalen over het concept Niet Nadenken Gewoon Doen. Al een tijdje wilde ik Istanbul en Dubai bezoeken. Op een dag besloot ik gewoon om te boeken en mee te gaan op deze fantastische trip. Mijn verwachtingen zijn zwaar overtroffen, ik heb mijn mooiste vakantie ooit meegemaakt, prachtige momenten beleefd en heb nieuwe mensen ontmoet op deze mooie trip.
  #Jij bent iemand die mentaal zo sterk is. Je mag voor jezelf een staande applaus geven brada!!
  Malti
  Istanbul Dubai
  Wat heb ik enorm respect en waardering voor jou. Jij bent iemand die mentaal zo sterk is. Je mag voor jezelf een staande applaus geven brada!! Je doet zo ontzettend je best en dat zie ik. Het is zeker niet bij mij onopgemerkt gebleven. Je laat een ieder een ander cultuur zien hoe jij het hebt ervaren en dit wil jij natuurlijk doorgeven aan de reizigers die met jou meereizen. Mooie gezellige lounges die ik in Dubai nog niet gezien had.
  #Als extra de first class reis naar Turkije wat we niet hadden verwacht super ! Voor ons zeker van herhaling vatbaar!
  Yamna & Ahmed
  Istanbul Dubai
  Hier het oudste koppel van de 36ste Niet nadenken gewoon doen reis 😁Wij vonden de reis meer dan geslaagd, alhoewel we de oudste waren voelden we ons helemaal niet zo, we werden direct opgenomen in de groep en de groepsdynamiek was heel goed, iedereen heel respectvol, aardig en attent. Daarnaast vinden we dat Mohsin de reis tot in de puntjes goed heeft geregeld en een goede ambiance maakte.
  #Ik voelde me zo comfortabel binnen de groep, er was geen ruimte voor negativiteit.
  Hind
  Istanbul Dubai
  Lieve Mohsin, ten eerste wil ik jou als persoon bedanken. Je hebt echt alles maar dan ook alles eraan gedaan om het naar ons zin te maken. Je hebt zoveel extra dingen voor ons geregeld zoals een ontmoeting met de enige echte choumicha, business class vliegen en chill plekken met waanzinnige uitzicht. Ik voelde me zo comfortabel binnen de groep, er was geen ruimte voor negativiteit. Bedankt voor een geweldige ervaring, die ik nooit zal vergeten. Ik heb genoten van elke seconde. Deze ervaring gun ik echt iedereen.
  #Wij hebben geen moment geaarzeld en deze reis geboekt. Wij hebben een perfecte vakantie gehad.
  Redouan
  Istanbul Dubai
  Deze reis was ter vervanging van onze geflopte huwelijksreis. Corona heeft zoveel roet in het eten gegooid, hierdoor konden wij onze droombestemming niet bezoeken. Maar niet getreurd. De dag nadat wij terug waren in dit koude kikkerlandje, zagen we de groepsreis van Nietnadenkengewoondoen voorbij komen. Wij hebben geen moment geaarzeld en deze reis geboekt. Wij hebben een perfecte vakantie gehad. Istanbul was vroeg opstaan en laat slapen, hierdoor hebben wij de geschiedenis bestudeerd van de stad die op 7 bergtoppen is gebouwd. Dubai was een woord GEWELDIGGGG, alles wat je je maar kon bedenken was aanwezig niks is te gek in Dubai. Wij gaan zeker nog vaker met Mohsin mee!!
  #Ons huwelijksreis is doormiddel van NNGD helemaal goed gemaakt.
  Leila
  Istanbul Dubai
  Ik noem mezelf altijd een control freak en daarmee kan ik het mezelf en andere heel moeilijk maken. Tijdens deze reis heb ik mezelf beter leren kennen. Ik heb leren loslaten en genieten van de momenten die er zijn. De reis was meer dan PERFECT! Ons huwelijksreis is doormiddel van NNGD helemaal goed gemaakt. Alles was goed geregeld en het was een top groep! Ik wil Mohsin bedanken voor de goede service en de gezellige reis. Mijn man en ik hebben optimaal genoten en daarbij een super leuke familie ervoor terug gekregen. Wij zullen zeken vaker gaan boeken. Van ons ben je nog niet af Mohsin!☺️
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?