#Groepsreis Bon Bini Curacao (24 juni t/m 3 juli)

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €1849
  Aanbetaling: 1.849,00

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, Ik wil mee  naar Curacao! Na 236 dagen organiseren wij eindelijk weer een #NNGD groepsreis experience. Het Nederlandse reisadvies voor Curaçao is weer code geel dus er staat niets in de weg om Curaçao te bezoeken. Geniet mee van een stukje Nederlands Caribbean. Of je nu een bezoek brengt aan het iconische Willemstad, het levendige Mambo Beach of avontuurlijk Westpunt. Curaçao heeft meer dan 35 stranden, allemaal met een eigen karakter. Het ene nog mooier dan het andere. Dit is het eiland van beeldschone verborgen stranden, helderblauw water en een heerlijk tropisch klimaat. Het mooie van dit alles, we gaan dit allemaal samen met gezellige, enthousiaste en reislustige gewoondoeners ervaren.

  We verblijven in een spiksplinternieuwe 5-sterren Beach Resort op het tropische Curaçao!  Voor de deur ligt een heerlijke privéstrand met uitstekende duikmogelijkheden. Vanuit het  resort lopen we gemakkelijk naar het centrum van Willemstad. Je kijkt je ogen uit in dit Ultra All Inclusive  resort! Wij hebben er echt van genoten. Wat dacht je van een Food Street met Nederlandse snacks, pizza’s, wafels en ijs, luxe kamers, ruime suites en 3 zwembaden? Helemaal gaaf is natuurlijk het aquapark met spectaculaire glijbanen.  Zie je ons al roepen “soms moet je in het leven #nietnadenkengewoondoen!?” Door dit Ultra-inclusive concept heb je dus geen extra hoge kosten voor lunch en diners op het eiland, want het hotel heeft echt 24/7 gratis eten, hapjes, gebakjes en drankjes. Ps: de Ice coffee is ongelofelijk lekker.

  We gaan samen op een unieke manier van Curacao genieten, want we hebben namelijk een mini auto groepsreis op Curacao. Per vier personen hebben wij voor 5 dagen een auto gehuurd zodat we jullie de leukste spots kunnen laten zien! Want vrijheid staat zoals altijd bij ons centraal! Hoe vet is dat?!

  Ben jij corona moe en wil jij eindelijk genieten van je welverdiende vakantie samen met andere #gewoondoeners Dan is deze reis voor jou!

  See you at the airport

   

  #nietnadenkengewoondoen

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • 10 daagse reis
  • 8 nachten in een gloednieuwe 5 sterren Ultra All-inclusive resort
  • Rechtstreekse KLM vlucht
  • 23 kg ruimbagage en 12 kg handbagage
  • Huurauto (4 #gewoondoeners per auto) voor 5 dagen
  • PCR-test (t.w.v 125 euro)
  • Airport transfer
  • #fromstrangerstofriends
  • #nietnadenkengewoondoen experience!
  • Je eigen #NNGD merchandise
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Coming soon!
 • Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #Net een droom die uitkwam!
  Oumaïma Amghar
  Bali
  Na de reis besefte ik pas de betekenis van 'nietnadenkengewoondoen', want dit zijn letterlijk de woorden vanaf het moment dat je boekt tot je thuiskomst. Net een droom die uitkwam!
  #Perfect georganiseerd!
  Gunay Yildiz
  Bali
  Perfect georganiseerd. Bali Lombok Gilli Geweldig groep, leuke locaties. Zeker een aanrader
  #geen stress enkel genieten!
  Khadija Mazouz
  Maleisie & Singapore
  Nooit verwacht om alleen met een groepje onbekende te reizen. Dankzij NietNadenkengewoondoen heb ik nieuwe mensen leren kennen en ook m’n zelf. Een prachtige reis waar alles al voor je geregeld is, geen stress enkel genieten.
  #een onvergetelijke ervaring!
  Sagal
  Maleisie & Singapore
  Ik heb de kans gekregen om met NNGD mee te gaan naar Maleisie&Singapore. Deze reis was een onvergetelijke ervaring. In twee weken alle highlights gezien. Geweldige mensen ontmoet die ik nu mijn vrienden kan noemen. Bedankt Mohsin & Sherine ❤️
  #Met gevoel en een traan heb jij de puurheid van jezelf blootgelegd.
  Rachida
  Zuid Afrika
  Lieve Mohsin en Sherine, Wat zal ik nog toevoegen aan deze reis tijdens een pandemie? Het is net zo bijzonder geweest alsmede het tijdstip. Deze reis verliep bijzonder positief tot moment van de geplande vervroegde terugreis. Op dat moment heerste verwarring, teleurstelling, verdriet maar vooral angst en paniek bij sommigen.
  #Ik wist niet wat ik moest verwachten..
  Laila
  Portugal
  Mijn eerste ervaring met nietnadenkengewoondoen naar het prachtige Portugal was super. Ik wist niet wat ik moest verwachten met 28 onbekende mensen op reis gaan. Maar wat heb ik genoten van de reis en de mooie mensen die ik heb ontmoet tijdens deze reis. Mohsin en Sherine jullie zijn een topteam ??
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  Reizen die je boekt via nietnadenkengewoondoen.nl worden afgehandeld, geboekt en verwerkt door Lavida Travel. Lavida Travel is lid van zowel de SGR als de ANVR. De door jou geboekte reizen via nietnadenkengewoondoen.nl vallen hiermee dus onder de SGR-garanties en ANVR-voorwaarden. Bij groepsreizen kunnen aanvullende of vervangde voorwaarden worden toegepast mits dit wordt aangegeven. Je bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.