#Groepsreis Zuid Afrika (27 jan t/m 10 feb)

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €2349
  Aanbetaling: 2.349,00

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik reis naar Zuid Afrika. Uniek? Absoluut! De mensen, de ongerepte natuur, cultuur en geschiedenis maken Zuid-Afrika adembenemend en fascinerend. Met deze reis proef je van de Zuid-Afrikaanse cultuur en zorgen we ervoor dat je die echte Zuid-Afrika ervaring te pakken krijgt. Geniet van één van de meeste unieke steden ter wereld. We hebben het over Kaapstad! De stad die écht alles heeft. Je kunt er hiken, bergen beklimmen, watersporten beoefenen, pinguïns, haaien en walvissen spotten, cultuur snuiven en ook nog eens genieten van prachtige stranden. Daarnaast sta je tijdens ons Garden Route-tour bijna oog in oog met leeuwen, neushorens, olifanten en giraffen. Ben jij een adrenalinejunky? Spring vanaf één van de hoogste bungeejump bruggen ter wereld! Kom maar op met die bucketlist, samen strepen we een berg aan toffe ervaringen af! Check.

  Nadenken? Niet nodig! See you at the airport.

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Vlucht
  • 32 kilo ruimbagage en 8 kilo handbagage
  • 9 nachten in een luxe 4 sterren hotel inclusief ontbijt in Kaapstad
  • 3 nachten in een 4 sterren hotel inclusief ontbijt op de Garden Route.
  • Privé transport van en naar het vliegveld
  • Excursie: Safari Game Drive: Spot met je verrekijker de BIG FIVE! Inclusief privé bus en gids.
  • Excursie: Elephant Sanctuary Experience - Sta oog in oog met één van de mooiste dieren ter wereld en kom alles te weten over olifanten in Afrika. Inclusief privé bus en gids.
  • Excursie: Catamaran cruise -ervaar Kaapstad op een unieke manier en geniet van een magisch uitzicht. inclusief softdankjes.
  • Excursie Peninsula tour - Kaap de goede hoop, zuidwestelijke punt van Afrika, boot tour in Hout Bay om wilde zeehonden te spotten, Pinguïns beach, spot hier Zuid Afrikaanse Pinguïns. Inclusief privé bus en gids.
  • Excursie: Local Braai experience - Braaien betekent in Zuid-Afrika barbecueën. We gaan bij een Zuid Afrikaanse familie barbecueën die Mohsin tijdens zijn wereldreis heeft leren kennen. Het is een unieke ervaring om zo de locals beter te leren kennen. Inclusief onbeperkt diner, toetjes, softdrink en Barista koffie
  • Excursie: Robben eiland - We bezoeken het eiland en gevangenis waar Nelson Mandela 18 jaar heeft vastgezeten. Inclusief bootticket - gids
  • Excursie: Township tour - Hoe leven de Zuid-Afrikanen die het minder hebben en wat is voor hen het belangrijkst. We worden door een lokale bewoner rondgeleid in één Townships in Kaapstad. Inclusief privé bus en gids.
  • Excursie: Tafelberg -De Tafelberg is in 2011 tot één van ’s werelds new seven wonders of nature uitgeroepen. Inclusief Entree en kabelbaan
  • Lions Head - We gaan één van de mooiste hikes ter wereld maken onder professionele begeleiding van de familie Samaai.
  • Simkaart - Begin je trip direct te posten met je 2GB data bundel.
  • Persoonlijke reisbegeleiding
  • #fromstrangerstofriends community
  • Dag tot dag planning
  #Wat zit er NIET bij deze reis inbegrepen?
  • Optionele persoonlijke bucketlist excursies zoals Sharkcage diven, paragilden en skydiven, lunch/diner maaltijden, taxi's op vrije momenten, persoonlijke uitgaves, verzekeringen en eventuele PCR-tests.
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Coming soon!
 • Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #Alle ingrediënten waren aanwezig!
  Zakaria
  Istanbul Dubai
  Een fantastische vakantie en een geweldige ervaring! Fantastische mensen ontmoet en fantastische locaties bezocht! Al een tijdje volg ik Mohsin via Social Media. Ik zag welke fantastische reizen hij meemaakte en ook hoorde ik alleen maar goede verhalen over het concept Niet Nadenken Gewoon Doen. Al een tijdje wilde ik Istanbul en Dubai bezoeken. Op een dag besloot ik gewoon om te boeken en mee te gaan op deze fantastische trip. Mijn verwachtingen zijn zwaar overtroffen, ik heb mijn mooiste vakantie ooit meegemaakt, prachtige momenten beleefd en heb nieuwe mensen ontmoet op deze mooie trip.
  #Jij bent iemand die mentaal zo sterk is. Je mag voor jezelf een staande applaus geven brada!!
  Malti
  Istanbul Dubai
  Wat heb ik enorm respect en waardering voor jou. Jij bent iemand die mentaal zo sterk is. Je mag voor jezelf een staande applaus geven brada!! Je doet zo ontzettend je best en dat zie ik. Het is zeker niet bij mij onopgemerkt gebleven. Je laat een ieder een ander cultuur zien hoe jij het hebt ervaren en dit wil jij natuurlijk doorgeven aan de reizigers die met jou meereizen. Mooie gezellige lounges die ik in Dubai nog niet gezien had.
  #Als extra de first class reis naar Turkije wat we niet hadden verwacht super ! Voor ons zeker van herhaling vatbaar!
  Yamna & Ahmed
  Istanbul Dubai
  Hier het oudste koppel van de 36ste Niet nadenken gewoon doen reis 😁Wij vonden de reis meer dan geslaagd, alhoewel we de oudste waren voelden we ons helemaal niet zo, we werden direct opgenomen in de groep en de groepsdynamiek was heel goed, iedereen heel respectvol, aardig en attent. Daarnaast vinden we dat Mohsin de reis tot in de puntjes goed heeft geregeld en een goede ambiance maakte.
  #Ik voelde me zo comfortabel binnen de groep, er was geen ruimte voor negativiteit.
  Hind
  Istanbul Dubai
  Lieve Mohsin, ten eerste wil ik jou als persoon bedanken. Je hebt echt alles maar dan ook alles eraan gedaan om het naar ons zin te maken. Je hebt zoveel extra dingen voor ons geregeld zoals een ontmoeting met de enige echte choumicha, business class vliegen en chill plekken met waanzinnige uitzicht. Ik voelde me zo comfortabel binnen de groep, er was geen ruimte voor negativiteit. Bedankt voor een geweldige ervaring, die ik nooit zal vergeten. Ik heb genoten van elke seconde. Deze ervaring gun ik echt iedereen.
  #Wij hebben geen moment geaarzeld en deze reis geboekt. Wij hebben een perfecte vakantie gehad.
  Redouan
  Istanbul Dubai
  Deze reis was ter vervanging van onze geflopte huwelijksreis. Corona heeft zoveel roet in het eten gegooid, hierdoor konden wij onze droombestemming niet bezoeken. Maar niet getreurd. De dag nadat wij terug waren in dit koude kikkerlandje, zagen we de groepsreis van Nietnadenkengewoondoen voorbij komen. Wij hebben geen moment geaarzeld en deze reis geboekt. Wij hebben een perfecte vakantie gehad. Istanbul was vroeg opstaan en laat slapen, hierdoor hebben wij de geschiedenis bestudeerd van de stad die op 7 bergtoppen is gebouwd. Dubai was een woord GEWELDIGGGG, alles wat je je maar kon bedenken was aanwezig niks is te gek in Dubai. Wij gaan zeker nog vaker met Mohsin mee!!
  #Ons huwelijksreis is doormiddel van NNGD helemaal goed gemaakt.
  Leila
  Istanbul Dubai
  Ik noem mezelf altijd een control freak en daarmee kan ik het mezelf en andere heel moeilijk maken. Tijdens deze reis heb ik mezelf beter leren kennen. Ik heb leren loslaten en genieten van de momenten die er zijn. De reis was meer dan PERFECT! Ons huwelijksreis is doormiddel van NNGD helemaal goed gemaakt. Alles was goed geregeld en het was een top groep! Ik wil Mohsin bedanken voor de goede service en de gezellige reis. Mijn man en ik hebben optimaal genoten en daarbij een super leuke familie ervoor terug gekregen. Wij zullen zeken vaker gaan boeken. Van ons ben je nog niet af Mohsin!☺️
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?