#Groepsreis Portugal

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €795

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik reis naar Portugal. Geniet van een uniek stukje Portugal. Ontdek de prachtige stukjes strand langs de Algarve en aanschouw de bijzondere rotsformaties. Geniet van een èchte zon, zee en strand vakantie met tussendoor super leuke activiteiten. Geniet van een geweldige tijd met #gewoondoeners en hun prachtige verhalen. Late night 30 second games, pranks, unieke situaties en heel veel gezelligheid. 

  We verblijven in een super-de-luxe 5 sterren hotel aan het strand. Elke #gewoondoener krijgt gegarandeerd een kamer met zee uitzicht en geniet van alle faciliteiten zoals gratis strandstoelen en meer! Het levendige gedeelte met leuke winkeltjes; restaurantjes en cafeetjes ligt op 1 minuut lopen van het hotel.

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Vlucht
  • Handbagage 10 kilo
  • 5 nachten in een luxe aan het strand liggende 5 sterren hotel!
  • Inclusief ontbijt
  • Privé́ transport van en naar het vliegveld
  • Twee groepsactiviteiten
  • 24 uur reisbegeleiding
  • #fromstrangerstofriends
  • Dag tot dag planning. Je hoeft niet na te denken!
  • Gezelligheid, plezier, avontuur, belevenissen, late avonden, vroege ochtenden en nog veel meer!
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

  Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #Net een droom die uitkwam!
  Oumaïma Amghar
  Bali
  Na de reis besefte ik pas de betekenis van 'nietnadenkengewoondoen', want dit zijn letterlijk de woorden vanaf het moment dat je boekt tot je thuiskomst. Net een droom die uitkwam!
  #Perfect georganiseerd!
  Gunay Yildiz
  Bali
  Perfect georganiseerd. Bali Lombok Gilli Geweldig groep, leuke locaties. Zeker een aanrader
  #geen stress enkel genieten!
  Khadija Mazouz
  Maleisie & Singapore
  Nooit verwacht om alleen met een groepje onbekende te reizen. Dankzij NietNadenkengewoondoen heb ik nieuwe mensen leren kennen en ook m’n zelf. Een prachtige reis waar alles al voor je geregeld is, geen stress enkel genieten.
  #een onvergetelijke ervaring!
  Sagal
  Maleisie & Singapore
  Ik heb de kans gekregen om met NNGD mee te gaan naar Maleisie&Singapore. Deze reis was een onvergetelijke ervaring. In twee weken alle highlights gezien. Geweldige mensen ontmoet die ik nu mijn vrienden kan noemen. Bedankt Mohsin & Sherine ❤️
  #Met gevoel en een traan heb jij de puurheid van jezelf blootgelegd.
  Rachida
  Zuid Afrika
  Lieve Mohsin en Sherine, Wat zal ik nog toevoegen aan deze reis tijdens een pandemie? Het is net zo bijzonder geweest alsmede het tijdstip. Deze reis verliep bijzonder positief tot moment van de geplande vervroegde terugreis. Op dat moment heerste verwarring, teleurstelling, verdriet maar vooral angst en paniek bij sommigen.
  #Ik wist niet wat ik moest verwachten..
  Laila
  Portugal
  Mijn eerste ervaring met nietnadenkengewoondoen naar het prachtige Portugal was super. Ik wist niet wat ik moest verwachten met 28 onbekende mensen op reis gaan. Maar wat heb ik genoten van de reis en de mooie mensen die ik heb ontmoet tijdens deze reis. Mohsin en Sherine jullie zijn een topteam ??
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  Reizen die je boekt via nietnadenkengewoondoen.nl worden afgehandeld, geboekt en verwerkt door Lavida Travel. Lavida Travel is lid van zowel de SGR als de ANVR. De door jou geboekte reizen via nietnadenkengewoondoen.nl vallen hiermee dus onder de SGR-garanties en ANVR-voorwaarden. Bij groepsreizen kunnen aanvullende of vervangde voorwaarden worden toegepast mits dit wordt aangegeven. Je bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.