#Groepsreis Marokko

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €949
  Aanbetaling: 500,00

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik reis naar Marokko. Altijd al gedroomd van die 1001-nacht reis? Een mini rondreis door het zuiden van Marokko is super bijzonder en indrukwekkend. Marokko prikkelt al je zintuigen. Vanaf Nederland is het maar 3 uurtjes vliegen, maar je waant je direct in een heel andere wereld. Het land heeft een prachtige en gevarieerde natuur. Je komt er de meest betoverende landschappen en levendige steden tegen. Tijdens deze reis mag een nachtje slapen onder een sterrenhemel in de Sahara zeker niet ontbreken. Slenter door de sfeervolle authentieke souks van Marrakech, beleef de magische avondsfeer op het Jemaa El Fnaa en nog veel meer.

  Ben jij klaar voor deze magische trip naar het Midden-Oosten? Gewoon doen. See you at the airport.

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Vlucht
  • 20 kilo ruimbagage
  • 6 nachten in een 4 sterren hotel in Marrakech inclusief ontbijt.
  • 4-daagse Atlas en woestijn trip;
  • 1 overnachting in een tentenkamp in de woestijn Merzouga incl. diner en ontbijt
  • 1 overnachting berber hotel Dar Ayour incl. diner en ontbijt
  • 1 overnachting in een hotel in Ouarzazate B&B, Sandboarden en kamelen trek
  • transport per touringcar + privé chauffeur / begeleiding
  • Transfer van en naar het hotels
  • #fromstrangerstofriends
  • #nietnadenkengewoondoen experience
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Coming soon!
 • Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #Net een droom die uitkwam!
  Oumaïma Amghar
  Bali
  Na de reis besefte ik pas de betekenis van 'nietnadenkengewoondoen', want dit zijn letterlijk de woorden vanaf het moment dat je boekt tot je thuiskomst. Net een droom die uitkwam!
  #Perfect georganiseerd!
  Gunay Yildiz
  Bali
  Perfect georganiseerd. Bali Lombok Gilli Geweldig groep, leuke locaties. Zeker een aanrader
  #geen stress enkel genieten!
  Khadija Mazouz
  Maleisie & Singapore
  Nooit verwacht om alleen met een groepje onbekende te reizen. Dankzij NietNadenkengewoondoen heb ik nieuwe mensen leren kennen en ook m’n zelf. Een prachtige reis waar alles al voor je geregeld is, geen stress enkel genieten.
  #een onvergetelijke ervaring!
  Sagal
  Maleisie & Singapore
  Ik heb de kans gekregen om met NNGD mee te gaan naar Maleisie&Singapore. Deze reis was een onvergetelijke ervaring. In twee weken alle highlights gezien. Geweldige mensen ontmoet die ik nu mijn vrienden kan noemen. Bedankt Mohsin & Sherine ❤️
  #Met gevoel en een traan heb jij de puurheid van jezelf blootgelegd.
  Rachida
  Zuid Afrika
  Lieve Mohsin en Sherine, Wat zal ik nog toevoegen aan deze reis tijdens een pandemie? Het is net zo bijzonder geweest alsmede het tijdstip. Deze reis verliep bijzonder positief tot moment van de geplande vervroegde terugreis. Op dat moment heerste verwarring, teleurstelling, verdriet maar vooral angst en paniek bij sommigen.
  #Ik wist niet wat ik moest verwachten..
  Laila
  Portugal
  Mijn eerste ervaring met nietnadenkengewoondoen naar het prachtige Portugal was super. Ik wist niet wat ik moest verwachten met 28 onbekende mensen op reis gaan. Maar wat heb ik genoten van de reis en de mooie mensen die ik heb ontmoet tijdens deze reis. Mohsin en Sherine jullie zijn een topteam ??
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  Reizen die je boekt via nietnadenkengewoondoen.nl worden afgehandeld, geboekt en verwerkt door Lavida Travel. Lavida Travel is lid van zowel de SGR als de ANVR. De door jou geboekte reizen via nietnadenkengewoondoen.nl vallen hiermee dus onder de SGR-garanties en ANVR-voorwaarden. Bij groepsreizen kunnen aanvullende of vervangde voorwaarden worden toegepast mits dit wordt aangegeven. Je bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.