#Travelicious Women Experience Maleisië en Singapore! (13 tot 27 november 2023!) VOLGEBOEKT!

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €2499
  Aanbetaling: 349,00

  Te boeken vanaf vrijdag 14 juli om 21.00 uur!

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik reis naar Maleisie en Singapore met de Travelicious Women Experience. Deze reis is speciaal gecreëerd voor en met reislustige vrouwen die houden van doen! Merjem neemt jullie mee naar Maleisie en Singapore. Maleisie heeft bergen, jungle, parelwitte stranden, cultuur en een geweldige hoofdstad. Oké, we vergeten iets. Food is life, want het land biedt een keuken aan die je een echte smaakexplosie geeft, met name op de food markets, in de kleine mamak restaurantjes en nog veel meer.

  Het is een land waar je echt doorheen moet reizen om alle contrasten te ontdekken en dat is precies wat wij gaan doen met deze complete rondreis! We beginnen in de hoofdstad Kuala Lumpur en vervolgen onze weg naar het koelere Cameron Highlands. Welke bekend staan om de prachtige theeplantages, lekkere aardbeien en prachtige natuur. We verblijven ook in een Unesco-stad Penang waar je prachtige street art zult zien. Op het eiland Langkawi heb je een paar dagen vrij om je bucketlist af te vinken.

  We eindigen onze reis vervolgens in Singapore. Hier maak je kennis met een hypermoderne en super schone stad met een bijzondere smeltkroes van culturen. Het is een te gekke stad om te combineren met de reis naar Maleisië. Het geeft je het gevoel alsof je een tijdreis naar de toekomst maakt. Alles is er zo goed geregeld, dat is uniek en iets waar we veel van kunnen leren. Tegelijkertijd is dat één van de mooiste dingen aan deze reis, het geeft je zoveel nieuwe inzichten!

  Volgende termijn: Het bedrag van €2150 dien je uiterlijk op 20 september 2023 te betalen.

  Corona en Maleisie en Singapore inreizen:

  GOED NIEUWS! Je hoeft op dit moment niet meer gevaccineerd te zijn of een Pcr af te nemen! We are free to travel!

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Heenvlucht - Turkish Airlines Amsterdam - Kuala Lumpur en terugvlucht Singapore - Amsterdam
  • 30 kilo ruimbagage en 8 kilo handbagage
  • Binnenlandse vlucht Langkawi - Singapore
  • 12 nachten in 5 verschillende 4* hotels inclusief ontbijt
  • Rondreis per privé touringcar en privé gids de hele reis.
  • Boot ticket van Penang – Langkawi
  • Excursies Kuala Lumpur city tour;
  • Excursie Cameron Highlands, Penang en Singapore
  • Entreegelden voor Gardens by the Bay. Cloud Forrest en de Flower dome inclusief toeristenbelasting
  • #fromstrangerstofriends
  • #nietnadenkengewoondoen experience
  #Wat zit er NIET bij deze reis inbegrepen?
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Coming soon!
 • Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community
  Gadiza
  Colombia
  Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community. Na Curaçao en de ladies only reis Istanbul-Dubai (2021) wilde ik naar Zuid-Amerika; en toen zag ik dat Mohsin naar Colombia zou gaan. Omdat mijn eerste twee reizen zo ontzettend bevielen, hoefde ik niet na te denken en heb ik de reis meteen geboekt.
  #Ir a Colombia, je krijgt er geen spijt van 🇨🇴
  Imane
  Colombia
  Mijn allereerste NNGD reis en dan meteen naar Colombia. Ben altijd reislustig geweest en had de wens om Zuid-Amerika te bezoeken voor de latin cultuur en de taal, maar kon niemand vinden in mijn omgeving die ook die stap wou nemen. Dus besloot ik het met een stelletje strangers en Mohsin naar Colombia te gaan.
  #Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝
  Zeynep
  Colombia
  Tijdens deze reis was ik erg benieuwd hoe ik zou zijn na een zware verlies van me vader. Ik was inderdaad was rustiger dan hoe jij mij heb gekend in Curaçao 🇨🇼. Ondanks ik rustiger was heb ik ontzettend genoten! Dit is een reis voor mij die ik never zou vergeten!! Zoveel liefde voor de groet en respect voor jou mohsin💪🏻 ik heb zulke leuke mensen ontmoet met een heerlijke vibe die zeker aanwezig was. Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝 #biglove 🤍
  #Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe.
  Jamal
  Colombia
  Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe. Tyrona park was een geweldige ervaring. Alleen al het paardrijden door de ongerepte natuur was een beleving op zich. Wat de organisatie was het goed geregeld. Directe communicatie daar waar het nodig was. Gezelligheid samen, maar genoeg ruimte om je eigen gang te gaan.
  #Ik ben enorm dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken.
  Amal
  Colombia
  Colombia is een prachtig land. Er hangt om colombia een bepaald stigma “het is gevraalijk”. Als je daar bent zal je zien dat het niet waar is je zal een andere kant van colombia leren kennen.
  #Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport!
  Laila
  Zuid Afrika
  Dit was mijn 2de reis met NNGD maar een van de mooiste reizen en wat een geweldige ervaring. Pas toen ik terug was in Nederland besefte ik mij wat ik allemaal heb meegemaakt en wat wij allemaal hebben gedaan in het prachtige Zuid Afrika. Voor de reis had ik zoveel vragen en twijfels stel dit en dat maar wat ben ik blij dat ik toch deze reis heb doorgezet. Dit had ik nooit willen missen. Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport.
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?