#Summerbreak Istanbul 22 tot 28 juli! UITVERKOCHT

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €699,95
  Aanbetaling: 699,95

  Nog 2 plekken beschikbaar!

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik wil Istanbul in de zomer ervaren! Mohsin en Sherine heb de afgelopen week genoten van Istanbul. Omdat we het nu in de zomer hebben ervaren verlengen wij deze zomer citytrip naar Istanbul met maar liefst 3 dagen, 2 nachten t.o.v. onze reguliere citytrip naar Istanbul!  We zoeken de unieke spots op met de mooiste uitzichten. Bezoek historische plekken waaronder de Sultan Ahmet moskee, Suleymaniye moskee, de grootste moskee in Turkije Camlica Camii en Hagia Sophia. Je gaat samen met de groep heerlijk eten bij de wereldbekende steak chefs @nusr_et en @Burak. Of je probeert de overheerlijke Kumpir uit in de wijk Ortakoy. Na het eten kan je heerlijk verder met shoppen tot je bagage kilo’s op zijn.

  Deze reis is een unieke mix van gezelligheid, sightseeing, shoppen, late nights en vrijheid. We vliegen met Turkish Airlines, dus je hebt maar liefst 30 kilo ruimbagage! We verblijven in een 4 sterren hotel inclusief ontbijt en Turkse hamam!

  Disclaimer:
  COVID-19 Turkije
  Kan ik op vakantie naar Turkije?
  Yes, wat ons betreft kan dat. Maar die beslissing moet je zelf nemen. We informeren je graag over de huidige situatie.

  Wat heb ik nodig om naar Turkije te vliegen?

  • Een vaccinatie bewijs dat je 14 dagen of langer geleden volledig gevaccineerd bent, of
  • een negatieve PCR-test niet ouder is dan 72 uur, of;
  • een negatieve antigeentest niet ouder is dan 48 uur.

  Een PCR of Antigeen test voor je reis kun je nu gratis door partners van de overheid laten doen via testenvoorjereis.

  Wat adviseert de overheid?
  Op dit moment is de kleurcode van het reisadvies voor Turkije oranje. Dit betekent dat de overheid adviseert om alleen naar dit land te reizen wanneer dit noodzakelijk is. Ga je op vakantie naar Turkije, dan hoef je bij thuiskomst niet in quarantaine wanneer je volledig bent gevaccineerd óf een negatief testresultaat hebt. In alle andere gevallen adviseert de Nederlandse overheid om bij thuiskomst in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Daarnaast hoef je je niet te laten testen bij vertrek terug naar Nederland wanneer je volledig gevaccineerd bent. Voor alle reizigers die nog niet (volledig) gevaccineerd zijn, is een negatieve NAAT (PCR)-testuitslag verplicht. In Turkije wordt de test op afspraak afgenomen in het hotel waar we verblijven. De kosten zijn zeer laag; slechts €20 per persoon. Het volledige reisadvies lees je via hier

   

   

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • 30 kilo ruimbagage voor alle reislustige shoppers tussen ons
  • Vlucht
  • 6 nachten Istanbul in een tweepersoonskamer met ontbijt
  • Privé transport van en naar het vliegveld in Istanbul
  • Diner op de eerste avond in het hotel
  • #fromstrangerstofriends
  • #nietnadenkengewoondoen experience
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Coming soon!
 • Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #Net een droom die uitkwam!
  Oumaïma Amghar
  Bali
  Na de reis besefte ik pas de betekenis van 'nietnadenkengewoondoen', want dit zijn letterlijk de woorden vanaf het moment dat je boekt tot je thuiskomst. Net een droom die uitkwam!
  #Perfect georganiseerd!
  Gunay Yildiz
  Bali
  Perfect georganiseerd. Bali Lombok Gilli Geweldig groep, leuke locaties. Zeker een aanrader
  #geen stress enkel genieten!
  Khadija Mazouz
  Maleisie & Singapore
  Nooit verwacht om alleen met een groepje onbekende te reizen. Dankzij NietNadenkengewoondoen heb ik nieuwe mensen leren kennen en ook m’n zelf. Een prachtige reis waar alles al voor je geregeld is, geen stress enkel genieten.
  #een onvergetelijke ervaring!
  Sagal
  Maleisie & Singapore
  Ik heb de kans gekregen om met NNGD mee te gaan naar Maleisie&Singapore. Deze reis was een onvergetelijke ervaring. In twee weken alle highlights gezien. Geweldige mensen ontmoet die ik nu mijn vrienden kan noemen. Bedankt Mohsin & Sherine ❤️
  #Met gevoel en een traan heb jij de puurheid van jezelf blootgelegd.
  Rachida
  Zuid Afrika
  Lieve Mohsin en Sherine, Wat zal ik nog toevoegen aan deze reis tijdens een pandemie? Het is net zo bijzonder geweest alsmede het tijdstip. Deze reis verliep bijzonder positief tot moment van de geplande vervroegde terugreis. Op dat moment heerste verwarring, teleurstelling, verdriet maar vooral angst en paniek bij sommigen.
  #Ik wist niet wat ik moest verwachten..
  Laila
  Portugal
  Mijn eerste ervaring met nietnadenkengewoondoen naar het prachtige Portugal was super. Ik wist niet wat ik moest verwachten met 28 onbekende mensen op reis gaan. Maar wat heb ik genoten van de reis en de mooie mensen die ik heb ontmoet tijdens deze reis. Mohsin en Sherine jullie zijn een topteam ??
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  Reizen die je boekt via nietnadenkengewoondoen.nl worden afgehandeld, geboekt en verwerkt door Lavida Travel. Lavida Travel is lid van zowel de SGR als de ANVR. De door jou geboekte reizen via nietnadenkengewoondoen.nl vallen hiermee dus onder de SGR-garanties en ANVR-voorwaarden. Bij groepsreizen kunnen aanvullende of vervangde voorwaarden worden toegepast mits dit wordt aangegeven. Je bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.