#Travelicious Women Experience Groepsreis Istanbul en Dubai 29 okt t/m 9 nov

 • Nog een aantal plekken over!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €1849
  Aanbetaling: 349,00

  Te boeken vanaf dinsdag 9 augustus 21.00 uur. 

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik reis naar Istanbul & Dubai met de Travelicious Women Experience. Deze reis is speciaal gecreëerd voor en met reislustige vrouwen die houden van doen!  Ben je op zoek naar een veelzijdige citytrip? We combineren de 2 wereldsteden Istanbul en Dubai in één reis voor jou. Je bezoekt 2 topbestemmingen in 12 dagen! Deze 2 totaal verschillende steden zorgen voor een bijzondere ervaring! Ben jij er klaar voor? Dineren bij Nusret, Burak en de Cheesecake Factory. Chillen in de woestijn, op een 27 meter lange luxe yacht, maak een nachtwandeling langs de Bosporus en op veel meer top plekken die je niet mag missen. Combineer de klassieke highlights van het levendige Istanbul met een after holiday in het luxe, moderne en zonnige Dubai. De stad die enkele tientallen jaren geleden als metropool verrees uit de woestijn. Met deze reiscombinatie haal je alles uit vakantie doordat onze leuke reisleidster Meryem jullie de leukste spots laat zien!

  Twijfel je nog? Ga mee! See you at the airport.

  Volgende termijn: Het bedrag van €1500 dien je uiterlijk op 27 september 2022 te betalen.

   

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Vlucht
  • Ruimbagage 30 kilo
  • 4 nachten Istanbul in een 4* hotel inclusief ontbijt (o.b.v. een tweepersoonskamer)
  • 6 nachten Dubai in een 4* hotel inclusief ontbijt (o.b.v. een tweepersoonskamer)
  • Privé transport van en naar het vliegveld in Istanbul en Dubai
  • Excursie Istanbul: onder begeleiding van een officiële Nederlandse sprekende gids bezoek je het oude gedeelte van Istanbul. Grand Bazaar, entreekaartje voor het Ottomaanse Topkapi Paleis Museum, privé boottrip over de Bosporus, Blauwe Moskee (Sultanahmet Moskee) en Hagia Sophia Moskee.
  • Excursie Istanbul: Insta tour door Balat en Eyup onder begeleiding van een officiële Nederlandse sprekende gids. Inclusief privé bus.
  • Excursie Dubai: Een super luxe 4 uur privé yacht tour langs de skyline van Dubai. Inclusief barbecue en drankjes
  • Excursie Dubai: Jeep Safari door de woestijn inclusief avondeten.
  #Wat zit er NIET bij deze reis inbegrepen?
  • PCR- tests, overige maaltijden, entreegelden, persoonlijke uitgaven,  verzekeringen en optionele excursies.
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Nog een aantal plekken over!
 • #SFEERIMPRESSIE

  #Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community
  Gadiza
  Colombia
  Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community. Na Curaçao en de ladies only reis Istanbul-Dubai (2021) wilde ik naar Zuid-Amerika; en toen zag ik dat Mohsin naar Colombia zou gaan. Omdat mijn eerste twee reizen zo ontzettend bevielen, hoefde ik niet na te denken en heb ik de reis meteen geboekt.
  #Ir a Colombia, je krijgt er geen spijt van 🇨🇴
  Imane
  Colombia
  Mijn allereerste NNGD reis en dan meteen naar Colombia. Ben altijd reislustig geweest en had de wens om Zuid-Amerika te bezoeken voor de latin cultuur en de taal, maar kon niemand vinden in mijn omgeving die ook die stap wou nemen. Dus besloot ik het met een stelletje strangers en Mohsin naar Colombia te gaan.
  #Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝
  Zeynep
  Colombia
  Tijdens deze reis was ik erg benieuwd hoe ik zou zijn na een zware verlies van me vader. Ik was inderdaad was rustiger dan hoe jij mij heb gekend in Curaçao 🇨🇼. Ondanks ik rustiger was heb ik ontzettend genoten! Dit is een reis voor mij die ik never zou vergeten!! Zoveel liefde voor de groet en respect voor jou mohsin💪🏻 ik heb zulke leuke mensen ontmoet met een heerlijke vibe die zeker aanwezig was. Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝 #biglove 🤍
  #Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe.
  Jamal
  Colombia
  Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe. Tyrona park was een geweldige ervaring. Alleen al het paardrijden door de ongerepte natuur was een beleving op zich. Wat de organisatie was het goed geregeld. Directe communicatie daar waar het nodig was. Gezelligheid samen, maar genoeg ruimte om je eigen gang te gaan.
  #Ik ben enorm dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken.
  Amal
  Colombia
  Colombia is een prachtig land. Er hangt om colombia een bepaald stigma “het is gevraalijk”. Als je daar bent zal je zien dat het niet waar is je zal een andere kant van colombia leren kennen.
  #Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport!
  Laila Hafti
  Zuid Afrika
  Dit was mijn 2de reis met NNGD maar een van de mooiste reizen en wat een geweldige ervaring. Pas toen ik terug was in Nederland besefte ik mij wat ik allemaal heb meegemaakt en wat wij allemaal hebben gedaan in het prachtige Zuid Afrika. Voor de reis had ik zoveel vragen en twijfels stel dit en dat maar wat ben ik blij dat ik toch deze reis heb doorgezet. Dit had ik nooit willen missen. Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport.
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?