#Groepsreis MOVE TO DUBAI (emigratie/inspectie reis) (4 tot 13 oktober) VOLGEBOEKT!

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €1849
  Aanbetaling: 349,00

  DEZE REIS IS TE BOEKEN VANAF ZONDAG 12.00 UUR!

  Wil je Dubai ervaren en overwegen om er voor langere tijd te wonen? Dan hebben wij de perfecte reis voor jou! Wij organiseren een exclusieve groepsreis naar Dubai, waar je niet alleen kunt genieten van de luxe en veiligheid van dit zonnige land, maar ook in contact kunt komen met Nederlanders die er al wonen en gelijkgestemden die dezelfde emigratiestap overwegen.

  Tijdens deze reis zorgen we ervoor dat je Dubai echt kunt ervaren met al je zintuigen. Je zult de stad horen, voelen en ruiken, en zo een authentieke indruk krijgen. We brengen de groep in contact met Nederlandse expats in Dubai, waar je al je vragen kunt stellen over het opzetten van een eigen bedrijf. Daarnaast brengen we een bezoek aan een van de grootste vastgoedontwikkelaars, zodat je een goed beeld krijgt van de vastgoedmarkt en investeringsmogelijkheden.

  Natuurlijk is er ook genoeg ruimte om te genieten van de unieke sfeer van Dubai. We zullen ontspannen in de woestijn, rondvaren op een luxe jacht van 27 meter lang en een dagtocht maken naar Abu Dhabi. Op deze manier kun je niet alleen de stad zelf verkennen, maar ook de omgeving ontdekken.

  Dubai is een stad die in enkele tientallen jaren is uitgegroeid tot een moderne metropool, oprijzend uit de woestijn. Met deze reis krijg je de kans om deze stad van dichtbij te ervaren en te ontdekken of het een geschikte plek is om te wonen en werken.

  Ga mee op avontuur naar het luxe, moderne en zonnige Dubai en laat je inspireren door alles wat deze unieke stad te bieden heeft!

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Vlucht met Turkish Airlines
  • Ruimbagage 30 kilo
  • 8 nachten in een 4* hotel inclusief ontbijt (o.b.v. een tweepersoonskamer)
  • Privé transport van en naar het vliegveld in Dubai
  • Excursie Dubai: Een super luxe 4 uur privé yacht tour langs de skyline van Dubai. Inclusief barbecue en drankjes
  • Excursie Dubai: Jeep Safari door de woestijn inclusief avondeten.
  • Excursie Abu Dhabi: Bezoek aan de Sheikh Zayed Moskee, city tour, dadel markt en hermitage village. Inclusief lunch
  • Excursie: Bezoek aan één van de grootste vastgoed ontwikkelaars in Dubai waar je meer te weten komt over de vastgoed mogelijkheden in dubai.
  • Conference: Meet and get inspired. Nederlanders in Dubai!
  #Wat zit er NIET bij deze reis inbegrepen?
  • EXCLUSIEF: Overige maaltijden, entreegelden, persoonlijke uitgaven,  verzekeringen en optionele excursies.
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Coming soon!
 • Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community
  Gadiza
  Colombia
  Colombia was mijn 3de reis met de NNGD community. Na Curaçao en de ladies only reis Istanbul-Dubai (2021) wilde ik naar Zuid-Amerika; en toen zag ik dat Mohsin naar Colombia zou gaan. Omdat mijn eerste twee reizen zo ontzettend bevielen, hoefde ik niet na te denken en heb ik de reis meteen geboekt.
  #Ir a Colombia, je krijgt er geen spijt van 🇨🇴
  Imane
  Colombia
  Mijn allereerste NNGD reis en dan meteen naar Colombia. Ben altijd reislustig geweest en had de wens om Zuid-Amerika te bezoeken voor de latin cultuur en de taal, maar kon niemand vinden in mijn omgeving die ook die stap wou nemen. Dus besloot ik het met een stelletje strangers en Mohsin naar Colombia te gaan.
  #Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝
  Zeynep
  Colombia
  Tijdens deze reis was ik erg benieuwd hoe ik zou zijn na een zware verlies van me vader. Ik was inderdaad was rustiger dan hoe jij mij heb gekend in Curaçao 🇨🇼. Ondanks ik rustiger was heb ik ontzettend genoten! Dit is een reis voor mij die ik never zou vergeten!! Zoveel liefde voor de groet en respect voor jou mohsin💪🏻 ik heb zulke leuke mensen ontmoet met een heerlijke vibe die zeker aanwezig was. Ik ga alles missen behalve die boot en de gebakken bananen met vis😝 #biglove 🤍
  #Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe.
  Jamal
  Colombia
  Geweldige reis, mijn mooiste tot nu toe. Tyrona park was een geweldige ervaring. Alleen al het paardrijden door de ongerepte natuur was een beleving op zich. Wat de organisatie was het goed geregeld. Directe communicatie daar waar het nodig was. Gezelligheid samen, maar genoeg ruimte om je eigen gang te gaan.
  #Ik ben enorm dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken.
  Amal
  Colombia
  Colombia is een prachtig land. Er hangt om colombia een bepaald stigma “het is gevraalijk”. Als je daar bent zal je zien dat het niet waar is je zal een andere kant van colombia leren kennen.
  #Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport!
  Laila
  Zuid Afrika
  Dit was mijn 2de reis met NNGD maar een van de mooiste reizen en wat een geweldige ervaring. Pas toen ik terug was in Nederland besefte ik mij wat ik allemaal heb meegemaakt en wat wij allemaal hebben gedaan in het prachtige Zuid Afrika. Voor de reis had ik zoveel vragen en twijfels stel dit en dat maar wat ben ik blij dat ik toch deze reis heb doorgezet. Dit had ik nooit willen missen. Als je twijfelt laat Mohsin je bellen en voor je het weet sta je op de airport.
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?