#Groepsreis Istanbul en Dubai 16 tot 27 oktober!

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €1499
  Aanbetaling: 1.499,00

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik reis naar Istanbul & Dubai. Ben je op zoek naar een veelzijdige citytrip? We combineren de 2 wereldsteden Istanbul en Dubai in één reis voor jou. Je bezoekt 2 topbestemmingen in 12 dagen! Deze 2 totaal verschillende steden zorgen voor een bijzondere ervaring! Ben jij er klaar voor? Dineren bij Nusret, Burak en de Cheesecake Factory. Chillen in de woestijn, op een 27 meter lange luxe yacht, maak een nachtwandeling langs de Bosporus en op veel meer top plekken die je niet mag missen. Combineer de klassieke highlights van het levendige Istanbul met een after holiday in het luxe, moderne en zonnige Dubai. De stad die enkele tientallen jaren geleden als metropool verrees uit de woestijn. Met deze reiscombinatie haal je alles uit vakantie!

  Twijfel je nog? Ga mee! See you at the airport.

  De 2e betaling dient voor 24 september betaald te worden. 

  EXCLUSIEF: PCR- tests, Overige maaltijden, entreegelden, persoonlijke uitgaven,  verzekeringen en optionele excursies.

  Disclaimer:COVID-19 Turkije
  Kan ik op vakantie naar Turkije?
  Yes, wat ons betreft kan dat. Maar die beslissing moet je zelf nemen. We informeren je graag over de huidige situatie.

  Wat heb ik nodig om naar Turkije te vliegen?

  • Je kunt naar Turkije reizen met je coronabewijs (Digitaal Corona Certificaat – DCC) als:
  • Je in het bezit bent van een bewijs van volledige vaccinatie van 14 dagen of langer geleden, of;
  • Je een negatieve PCR-testuitslag, die niet ouder is dan maximaal 72 uur bij aankomst in Turkije kunt laten zien of;
  • Je een negatieve antigeentest, die niet ouder is dan maximaal 48 uur bij aankomst in Turkije kunt laten zien of;
  • je een corona herstelbewijs heeft dat niet ouder is dan 6 maanden geleden. De periode van 6 maanden begint 28 dagen na uw 1e positieve PCR-test.
  • U hoeft dan niet in quarantaine bij aankomst in Turkije.

  Mocht je positief worden getest op bestemming dan zijn de kosten voor eigen rekening. Je volgt dan de quarantaine richtlijnen van de Turkse overheid.

  Wat heb ik nodig om naar de Verenigde Arabische Emiraten  te vliegen?

  • Je hebt een negatieve PCR-testuitslag nodig, die niet ouder is dan maximaal 72 uur bij aankomst. De PCR test doen we in Turkije.
  • Bij aankomst op Dubai International Airport wordt nog een keer een PCR-test afgenomen. Dat komt omdat Turkije in een lijst van 63 landen staat waar passagiers nog een keer getest dienen te worden. We komen om. 00.30 uur aan in Dubai. Naar alle waarschijnlijkheid zullen we onze testuitslag in de ochtend voor het ontbijt ontvangen. Mocht dit nog niet het geval zijn dan mag je geen gebruik maken van de faciliteiten van het hotel totdat de uitslag binnen is. We mogen wel gewoon het hotel verlaten.

  Mocht je positief worden getest op bestemming dan zijn de kosten voor eigen rekening. Je volgt dan de quarantaine richtlijnen van de overheid van de Verenigde Arabische Emiraten.

  Terugreis naar Nederland

  • Je kunt terugreizen met uw coronabewijs. Dit betekent dat je 1 van de volgende 3 bewijzen moet kunnen laten zien:
  • Een vaccinatiebewijs waaruit blijkt dat je volledig gevaccineerd bent met een vaccin dat is goedgekeurd door de EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) of WHO (Wereldgezondheidsorganisatie). Of;
  • Een testbewijs (PCR/NAAT-test of antigeentest). Je negatieve PCR/NAAT-test mag niet ouder zijn dan 48 uur oud voor vertrek naar Nederland. Je negatieve antigeentest mag niet ouder zijn dan 24 uur oud voor vertrek naar Nederland. Of;
  • Een herstelbewijs. Je herstelbewijs moet door een EU-lidstaat zijn afgegeven.,O op dit moment wordt een herstelbewijs afgegeven door de Turkse autoriteiten níét geaccepteerd. Je positieve PCR/NAAT-test mag niet korter dan 11 dagen geleden zijn en niet langer dan 180 dagen geleden zijn afgenomen.

  Wat adviseert de overheid?
  Op dit moment is de kleurcode van het reisadvies voor Turkije en Verenigde Arabische Emiraten code oranje. Dit betekent dat de overheid adviseert om alleen naar dit land te reizen wanneer dit noodzakelijk is. Ga je op vakantie naar Turkije of UAE, dan hoef je bij thuiskomst niet in quarantaine wanneer je volledig bent gevaccineerd óf een negatief testresultaat hebt. In alle andere gevallen adviseert de Nederlandse overheid om bij thuiskomst in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine te gaan. Daarnaast hoef je je niet te laten testen bij vertrek terug naar Nederland wanneer je volledig gevaccineerd bent. Voor alle reizigers die nog niet (volledig) gevaccineerd zijn, is een negatieve NAAT (PCR)-testuitslag verplicht. In Turkije wordt de test op afspraak afgenomen in het hotel waar we verblijven. De kosten zijn zeer laag; slechts €20 per persoon. Het volledige reisadvies lees je via hier

   

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Vlucht
  • Ruimbagage 30 kilo
  • 4 nachten Istanbul in een 4* hotel inclusief ontbijt (o.b.v. een tweepersoonskamer)
  • 6 nachten Dubai in een 4* hotel inclusief ontbijt (o.b.v. een tweepersoonskamer)
  • Privé transport van en naar het vliegveld in Istanbul en Dubai
  • 24 uur reisbegeleiding
  • #fromstrangerstofriends community
  • Dag tot dag planning
  • Persoonlijke reisbegeleiding
  • EXCLUSIEF: PCR- tests, Overige maaltijden, entreegelden, persoonlijke uitgaven,  verzekeringen en optionele excursies.
  #Wat zit er NIET bij deze reis inbegrepen?
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Coming soon!
 • Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #Alle ingrediënten waren aanwezig!
  Zakaria
  Istanbul Dubai
  Een fantastische vakantie en een geweldige ervaring! Fantastische mensen ontmoet en fantastische locaties bezocht! Al een tijdje volg ik Mohsin via Social Media. Ik zag welke fantastische reizen hij meemaakte en ook hoorde ik alleen maar goede verhalen over het concept Niet Nadenken Gewoon Doen. Al een tijdje wilde ik Istanbul en Dubai bezoeken. Op een dag besloot ik gewoon om te boeken en mee te gaan op deze fantastische trip. Mijn verwachtingen zijn zwaar overtroffen, ik heb mijn mooiste vakantie ooit meegemaakt, prachtige momenten beleefd en heb nieuwe mensen ontmoet op deze mooie trip.
  #Jij bent iemand die mentaal zo sterk is. Je mag voor jezelf een staande applaus geven brada!!
  Malti
  Istanbul Dubai
  Wat heb ik enorm respect en waardering voor jou. Jij bent iemand die mentaal zo sterk is. Je mag voor jezelf een staande applaus geven brada!! Je doet zo ontzettend je best en dat zie ik. Het is zeker niet bij mij onopgemerkt gebleven. Je laat een ieder een ander cultuur zien hoe jij het hebt ervaren en dit wil jij natuurlijk doorgeven aan de reizigers die met jou meereizen. Mooie gezellige lounges die ik in Dubai nog niet gezien had.
  #Als extra de first class reis naar Turkije wat we niet hadden verwacht super ! Voor ons zeker van herhaling vatbaar!
  Yamna & Ahmed
  Istanbul Dubai
  Hier het oudste koppel van de 36ste Niet nadenken gewoon doen reis 😁Wij vonden de reis meer dan geslaagd, alhoewel we de oudste waren voelden we ons helemaal niet zo, we werden direct opgenomen in de groep en de groepsdynamiek was heel goed, iedereen heel respectvol, aardig en attent. Daarnaast vinden we dat Mohsin de reis tot in de puntjes goed heeft geregeld en een goede ambiance maakte.
  #Ik voelde me zo comfortabel binnen de groep, er was geen ruimte voor negativiteit.
  Hind
  Istanbul Dubai
  Lieve Mohsin, ten eerste wil ik jou als persoon bedanken. Je hebt echt alles maar dan ook alles eraan gedaan om het naar ons zin te maken. Je hebt zoveel extra dingen voor ons geregeld zoals een ontmoeting met de enige echte choumicha, business class vliegen en chill plekken met waanzinnige uitzicht. Ik voelde me zo comfortabel binnen de groep, er was geen ruimte voor negativiteit. Bedankt voor een geweldige ervaring, die ik nooit zal vergeten. Ik heb genoten van elke seconde. Deze ervaring gun ik echt iedereen.
  #Wij hebben geen moment geaarzeld en deze reis geboekt. Wij hebben een perfecte vakantie gehad.
  Redouan
  Istanbul Dubai
  Deze reis was ter vervanging van onze geflopte huwelijksreis. Corona heeft zoveel roet in het eten gegooid, hierdoor konden wij onze droombestemming niet bezoeken. Maar niet getreurd. De dag nadat wij terug waren in dit koude kikkerlandje, zagen we de groepsreis van Nietnadenkengewoondoen voorbij komen. Wij hebben geen moment geaarzeld en deze reis geboekt. Wij hebben een perfecte vakantie gehad. Istanbul was vroeg opstaan en laat slapen, hierdoor hebben wij de geschiedenis bestudeerd van de stad die op 7 bergtoppen is gebouwd. Dubai was een woord GEWELDIGGGG, alles wat je je maar kon bedenken was aanwezig niks is te gek in Dubai. Wij gaan zeker nog vaker met Mohsin mee!!
  #Ons huwelijksreis is doormiddel van NNGD helemaal goed gemaakt.
  Leila
  Istanbul Dubai
  Ik noem mezelf altijd een control freak en daarmee kan ik het mezelf en andere heel moeilijk maken. Tijdens deze reis heb ik mezelf beter leren kennen. Ik heb leren loslaten en genieten van de momenten die er zijn. De reis was meer dan PERFECT! Ons huwelijksreis is doormiddel van NNGD helemaal goed gemaakt. Alles was goed geregeld en het was een top groep! Ik wil Mohsin bedanken voor de goede service en de gezellige reis. Mijn man en ik hebben optimaal genoten en daarbij een super leuke familie ervoor terug gekregen. Wij zullen zeken vaker gaan boeken. Van ons ben je nog niet af Mohsin!☺️
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?