#Groepsreis Bali, Lombok & Gili

 • Coming soon!
 • Wees er snel bij, vol = vol!
  Totale reissom: €1.999
  Aanbetaling: 500,00

  Yes jij dacht: #nietnadenkengewoondoen, ik reis naar Bali, Lombok en Gili. Bali is één van de gezelligste eilanden waar je kunt zijn, de mensen zijn er ontzettend vriendelijk en gastvrij. En het eiland is heel veelzijdig, in een korte tijd kun je er zoveel zien en ontdekken. Het heeft mooie, ruime stranden, indrukwekkende rijstterrassen en gigantische tempels. Laat je inspireren door de prachtige natuur en rituelen. Het is het ultieme eiland om heerlijk te eten en te chillen. We combineren Bali met het onontdekte en rustige eiland Lombok, waar je kunt leren surfen en langs witte uitgestrekte stranden kunt lopen. Het is ook nog eens een ontzettend goedkoop eiland. We bezoeken na Lombok ook twee nachten de Gili eilanden waar je kunt snorken en “the Island vibe” kunt ervaren. Er zijn geen auto’s en iedereen vervoert zich op het eiland op de fiets of te voet. Heel chill! Wij vonden voor jou ook unieke restaurantjes met het lekkerste eten van Bali, Lombok en Gili, massagesalons om heerlijk te relaxen, de leukste beach clubs om te genieten en de beste winkeltjes om te shoppen.

  Ben je op zoek naar een super chill eiland  hop experience dat alles te bieden heeft? Dan is deze reis voor jou!

  #Wat zit er bij deze reis inbegrepen?

  • Vlucht
  • 30 kilo ruimbagage en 8 kilo handbagage
  • 7 nachten Bali in een 4 sterren hotel, inclusief ontbijt
  • 2 nachten Gili in een 4 sterren hotel, inclusief ontbijt.
  • Binnenlandse vlucht Bali - Lombok
  • Transfers per kleine busjes
  • Boot ticket Lombok– Gili en Gili - Bali
  • Excursies: dag trip Ubud, Monkey forrest, Bali Swing, Budha to Budha fabriek, Tegallalang rijstvelden en lunch. Dag trip Uluwatu, Balangan beach en Uluwatu tempel zonder lunch.
  • Nalu bowls experience op de eerste dag
  • Twee uur durende massage at our favourite place
  • Entreegelden en toeristenbelasting
  • #fromstrangerstofriends
  • #nietnadenkengewoondoen experience!
  #Waar wacht je op?

  Niet nadenken..

 • Coming soon!
 • Helaas! Deze groepsreis is uitverkocht. Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  #SFEERIMPRESSIE

  #Net een droom die uitkwam!
  Oumaïma Amghar
  Bali
  Na de reis besefte ik pas de betekenis van 'nietnadenkengewoondoen', want dit zijn letterlijk de woorden vanaf het moment dat je boekt tot je thuiskomst. Net een droom die uitkwam!
  #Perfect georganiseerd!
  Gunay Yildiz
  Bali
  Perfect georganiseerd. Bali Lombok Gilli Geweldig groep, leuke locaties. Zeker een aanrader
  #geen stress enkel genieten!
  Khadija Mazouz
  Maleisie & Singapore
  Nooit verwacht om alleen met een groepje onbekende te reizen. Dankzij NietNadenkengewoondoen heb ik nieuwe mensen leren kennen en ook m’n zelf. Een prachtige reis waar alles al voor je geregeld is, geen stress enkel genieten.
  #een onvergetelijke ervaring!
  Sagal
  Maleisie & Singapore
  Ik heb de kans gekregen om met NNGD mee te gaan naar Maleisie&Singapore. Deze reis was een onvergetelijke ervaring. In twee weken alle highlights gezien. Geweldige mensen ontmoet die ik nu mijn vrienden kan noemen. Bedankt Mohsin & Sherine ❤️
  #Met gevoel en een traan heb jij de puurheid van jezelf blootgelegd.
  Rachida
  Zuid Afrika
  Lieve Mohsin en Sherine, Wat zal ik nog toevoegen aan deze reis tijdens een pandemie? Het is net zo bijzonder geweest alsmede het tijdstip. Deze reis verliep bijzonder positief tot moment van de geplande vervroegde terugreis. Op dat moment heerste verwarring, teleurstelling, verdriet maar vooral angst en paniek bij sommigen.
  #Ik wist niet wat ik moest verwachten..
  Laila
  Portugal
  Mijn eerste ervaring met nietnadenkengewoondoen naar het prachtige Portugal was super. Ik wist niet wat ik moest verwachten met 28 onbekende mensen op reis gaan. Maar wat heb ik genoten van de reis en de mooie mensen die ik heb ontmoet tijdens deze reis. Mohsin en Sherine jullie zijn een topteam ??
  Als eerste een seintje krijgen als er weer een nieuwe groepsreis aankomt?

  Reizen die je boekt via nietnadenkengewoondoen.nl worden afgehandeld, geboekt en verwerkt door Lavida Travel. Lavida Travel is lid van zowel de SGR als de ANVR. De door jou geboekte reizen via nietnadenkengewoondoen.nl vallen hiermee dus onder de SGR-garanties en ANVR-voorwaarden. Bij groepsreizen kunnen aanvullende of vervangde voorwaarden worden toegepast mits dit wordt aangegeven. Je bent hiermee verzekerd van kwaliteit (ANVR) enerzijds en zekerheid met betrekking tot de financiën (SGR) anderzijds.