Het is erg belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan de opgegeven namen voor de boeking. Alles moet 100% goed zijn vermeld anders zou u eventueel geweigerd kunnen worden voor een vlucht. Vermeld de gegevens exact zoals ze ook in uw paspoort of ID-kaart staan. In het geval van gehuwde vrouwen mag alleen de meisjesnaam, welke ook in het paspoort staat, worden vermeld. Daarnaast moet ook uw eerste voornaam zoals deze in uw reisdocument staat vermeld in de boeking worden verwerkt. Zijn uw tweede en eventueel derde voornaam niet correct, dan kunt u toch gewoon reizen.

Uw reisbescheiden worden circa 1 week voor vertrek per mail naar u toegestuurd en kunt u vaak vanaf 1 week voor vertrek in uw persoonlijk reisoverzicht terugvinden bij uw geboekte reis.

Voor sommige landen is een visum verplicht. Wij zullen u hierover na uw boeking zo goed mogelijk informeren. Tevens kunt u per land informatie vinden over grensdocumenten via www.cibt.nl.

Indien u naar Egypte of Turkije reist, is het noodzakelijk een visum te kopen bij de visumbalie alvorens u door de paspoortcontrole gaat. De kosten van deze visa wijzigen continue. Neem voor de actuele prijzen contact op met een van onze medewerkers.