Laagste prijsgarantie
Beste online reisbureau
TrustPilot 9.0!

Reas Reizen is al 3x verkozen
tot beste reisbureau van Nederland

Tjingo probeert een zo goed mogelijk product op de markt te zetten tegen de allerlaagste prijs. Toch kan het zijn dat ervoor, tijdens of na de reis bepaalde zaken niet goed zijn verlopen en dat je niet volledig tevreden bent. Meldt dit dan zo snel mogelijk! Alleen dan kunnen we onze service verbeteren.

Bij het melden van een klacht zijn zowel de klachtenprocedure als de ANVR Voorwaarden van toepassing. 

Omdat wij niet medisch zijn geschoold zijn mogen wij je hierover geen persoonlijk advies geven. We raden je aan contact op te nemen met je huisarts of de lokale GGD. Of een vaccinatie wel of niet is aan te raden is soms afhankelijk van je eigen gezondheidssituatie. Wanneer een land een vaccinatie verplicht stellen wij je hiervan op de hoogte. Met je huisarts kan dan worden besproken of het verstandig is om wel of niet naar dit land af te reizen.

Neem ook een kijkje op de officiële website van de overheid, RIVM.

Daar mag je wel vanuit gaan. Wanneer een bestemming onveilig is om naartoe te reizen zal het Ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies afgeven en word de reis geannuleerd. Bekijk tips en adviezen van de Rijksoverheid via hun website.

In eerst instantie betaal je je reissom rechtstreeks aan ons. Soms berekent een accommodatie extra kosten die alleen ter plaatse betaald kunnen worden. Denk dan bijvoorbeeld aan een borg voor de kamer, toeristenbelasting, de huur van bedlinnen of een kluisje of eindschoonmaakkosten. 

Wanneer deze vooraf bij ons bekend zijn vindt je deze terug onder de ‘aanvullende informatie’ op je boekingsbevestiging. Ten alle tijde is de informatie op de website van de touroperator lijdend.