U kunt ons vanuit het buitenland bereiken op telefoonnummer: +31 36-820 02 26.

Mijn Reisoverzicht is speciaal ontwikkeld voor de klanten van Lavida Travel. Nadat u bent ingelogd heeft u toegang tot al uw gegevens betreffende de boeking. U kunt bijvoorbeeld voorlopige vluchttijden bekijken, maar ook de status van uw betalingen inzien. Daarnaast is het ook mogelijk om via mijn Lavida Travel uw openstaande betalingen te voldoen via iDeal en eenmalige machtiging.

 

SGR

De SGR (ofwel Stichting Garantie Reisgelden) staat in voor uw vooruitbetaalde reisgelden, indien de betrokken reisagent wegens financieel onvermogen niet presteert. Lavida Travel is lid van de SGR om zo zekerheid te bieden in een financieel ongunstige situatie. Dit houdt dus in dat de SGR het gehele assortiment van Lavida Travel met uitzondering van lijndiensttickets en separate huurovereenkomsten (zoals autohuur) financieel dekt op het moment dat er sprake is van financieel onvermogen. Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl.

 

Lavida Flex is het eigen product van Lavida Travel. Lavida Travel biedt pakketreizen aan, over het algemeen een vlucht, transfer en accommodatie onder de naam Lavida Flex. Bij Lavida Flex wordt er een pakketreis samengesteld aan de hand van een grote databank met vluchten, transfers en beddenbanken. Op de website wordt een vanafprijs getoond. Als men een prijs opvraagt, wordt in de databank realtime gekeken naar de beschikbaarheid van vluchten in combinatie met een accommodatie. Het kan hierdoor af en toe voorkomen dat de daadwerkelijke prijs afwijkt van de vanafprijs.

Lavida Travel is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via de website www.lavidatravel.nl.