Dit geeft aan dat er op het eerste gezicht geen kamers of appartementen meer beschikbaar zijn via de touroperators. Indien de button ‘op aanvraag’ zich voordoet, is het nog mogelijk om bij de accommodatieverschaffer na te gaan of er nog een kamer of appartement beschikbaar is. Dit werkt als volgt: u boekt uw reis net zoals u bij een andere reis zou doen, alleen is dit geen definitieve boeking. Eerst zullen wij contact opnemen met de accommodatieverschaffer. Het kan een aantal dagen duren voordat we bericht terug krijgen. Dan weten we of uw boeking door kan gaan of niet.

U ziet in de prijstabel de gemiddelde vanafprijs per persoon. U selecteert hier de prijs van uw gewenste vertrekdatum en aantal dagen. Vervolgens wordt er een verkorte prijsberekening gemaakt met de totale reissom.

Hiervoor zijn drie mogelijkheden:

1. U boekt de reis online. Vooraf zoekt u uw reis naar keuze via het zoek-en-boeksysteem, de zoek op accommodatie button of via het online aanvragen van een offerte. Bij de laatste mogelijkheid zal na een aantal werkdagen u eerst een aantal opties worden geboden waarna u kunt beslissen of u een van de reizen gaat boeken. De offerte is geheel vrijblijvend.

2. U boekt de reis telefonisch. U wordt door een medewerker van Lavida Travel geholpen en/of geadviseerd in uw reiskeuze. Vervolgens staat hij of zij u bij in het maken van de boeking.

Tijdens het boeken: 

  • iDeal: hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
  • Bankoverschrijving: hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
  • Mastercard/Visa: hier zijn extra kosten aan verbonden t.w.v. 3% van het te betalen bedrag.
  • Bancontact/Mr. Cash: hier zijn extra kosten aan verbonden t.w.v. 3% van het te betalen bedrag.

Let op: indien u een reis binnen acht weken voor vertrek boekt, heeft u alleen de mogelijkheid om uw betaling in een keer totaal te voldoen via iDeal, creditcard of Mr. Cash. 

Aanbiedingen vindt u hier.