Dit geeft aan dat er op het eerste gezicht geen kamers of appartementen meer beschikbaar zijn via de touroperators. Indien de button ‘op aanvraag’ zich voordoet, is het nog mogelijk om bij de accommodatieverschaffer na te gaan of er nog een kamer of appartement beschikbaar is. Dit werkt als volgt: u boekt uw reis net zoals u bij een andere reis zou doen, alleen is dit geen definitieve boeking. Eerst zullen wij contact opnemen met de accommodatieverschaffer. Het kan een aantal dagen duren voordat we bericht terug krijgen. Dan weten we of uw boeking door kan gaan of niet.

Indien u al weet welke reis u wilt boeken of behendig bent met het zoeken en boeken van uw eigen reis, dan is de snelste en ideaalste manier het boeken via onze website. U kunt het gehele assortiment op een eenvoudige wijze doorspitten (via het zoek- en boeksysteem of de diverse tabs of de tips van Lavida Travel reizen), daarnaast ziet u direct de beschikbaarheid en de live prijs. Nadat de boeking geplaatst is, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een bevestiging en uw boekingsgegevens. 

Een baby kan tot twee jaar gratis meereizen. Er worden echter wel administratiekosten in rekening gebracht voor een kind jonger dan twee jaar. De hoogte van deze administratiekosten hangt af van de te boeken touroperator. Indien uw kind tijdens de reis 2 wordt, zal de leeftijd van uw kind tijdens de heenreis worden aangehouden. 

Indien u samen met meerdere mensen reist, dan is het maken van één gezamenlijke boeking het handigst. Wanneer u slechts één boeking maakt, heeft u de grootste kans om dicht bij elkaar te zitten. Wij kunnen u echter geen garantie geven dat dit werkelijk gebeurt. Hierin zijn wij afhankelijk van de betreffende accommodatieverschaffer. Het is wel mogelijk om een essentie aan te vragen indien een kamer enkel wordt bezet door kinderen onder de 12. Indien de essentie akkoord komt heeft u de garantie dat de kamers naast elkaar gelegen zijn.

De totale reissom in inclusief belastingen.

Bij bijna alle touroperators is het mogelijk een optie te nemen buiten 6 weken voor vertrek. Kijkt u hiervoor op deze pagina of neem telefonisch contact met een van onze medewerkers op.

 

EUR 0,-. Lavida Travel rekent geen reserveringskosten.