Zodra wij uw betaling hebben ontvangen en verwerkt, wordt dit bijgewerkt op mijnreisoverzicht.nl. Indien u via iDEAL of overboeking betaalt duurt het enkele werkdagen alvorens dit administratief is verwerkt. 

Uiteraard, zolang elke reiziger bij zijn betaling het boekingsnummer vermeldt. Op deze wijze is het in de financiële administratie duidelijk bij welke boeking de betaling hoort.

Let op: dit is niet mogelijk indien u de reis binnen acht weken voor vertrek boekt. In dat geval zal de gehele reissom in een keer per iDeal betaling of eenmalige machtiging moeten worden voldaan.

 

Bij het tot stand komen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 15% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan. Organisatoren van cruises, lijndienstreizen, rondreizen, avontuurlijke reizen, eigen-vervoerreizen inzake de verhuur van motorboten of zeiljachten en reizen buiten Europa en de Middellandse Zeelanden kunnen hiervan afwijken. Zij maken dat vooraf duidelijk aan de reiziger kenbaar.

In geval van eigen-vervoerreizen naar hotels bedraagt de aanbetaling 20% van de reissom.

Uw boekingsbevestiging is uw factuur. Bewaar deze daarom goed, hier staat namelijk ook de uiterste datum voor de restantbetaling op vermeld.

Wilt u geld overmaken voor een boeking naar Lavida Travel dan kunt u dit op onderstaand rekeningnummer doen:

IBAN: NL89INGB0004847642 
BIC: INGBNL2A 

Tijdens het boeken: 

  • iDeal
  • Mr. Cash 
  • Creditcardbetaling (VISA, Mastercard)
  • (internationale) Overboeking per bank

Indien u betaalt per creditcard of mr. Cash worden er extra kosten gerekend. Deze bedragen 3% van het te betalen bedrag. iDeal en bankoverboeking is kosteloos.

Let op: indien u een reis binnen zes weken voor vertrek boekt, heeft u alleen de mogelijkheid om uw betaling in een keer totaal te voldoen via iDeal, creditcard of mr. Cash.