Lavida Travel heeft een groot aanbod in reizen en bestemmingen. In het zoek-en-boeksysteem op de homepage kunt u onder de kopjes “land, streek en plaats” de diversiteit van ons aanbod waarnemen. Ook kunt u bovenaan de website op de buttons van de verschillende soorten reizen (o.a. zonreizen, verre reizen, wintersport) klikken voor een gerichter aanbod.

Per accommodatie staan de verschillende type kamers beschreven. Indien u dus meer informatie zoekt over de verschillende type kamers, dan gaat u eerst naar de betreffende accommodatie en zoekt u daar voor informatie betreffende de kamers.

Het zoeken naar een beschikbare accommodatie is eenvoudig op de website van Lavida Travel. Via het zoek-en-boeksysteem kunt u uw wensen kenbaar maken, vervolgens krijgt u een overzicht van bijpassende reizen. Door bij de zoekopdracht uw vertrekdatum te selecteren, krijgt u automatisch reizen die aansluiten op uw vertrekdatum. Door op de reis/accommodatie te klikken, kunt u aanvullende informatie zien, zoals actuele prijzen, foto’s en de beschikbaarheid.

Het is mogelijk om bestemmingen met elkaar te combineren. U kunt hierbij denken aan verschillende accommodaties, plaatsen of eilanden. Kijk hiervoor bij rondreizen, of zoek in Lavida Travel’s zoek-en-boeksysteem op de bestemming naar keuze. U kunt hiervoor ook via de website een online offerte indienen, telefonisch contact met ons opnemen of via de livechat contact opnemen.

Het is uiteraard mogelijk om alleen een accommodatie bij Lavida Travel te boeken. Dit geldt voor elke accommodatie. Bij veel accommodaties is dit online via onze website mogelijk. Indien dit niet mogelijk is, kunt u het best even contact met ons opnemen via de telefoon, mail of livechat. Dan maken wij een prijsopgave voor u.